Kultura Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEOREPORTÁŽ: Fotoateliér ReNi creative je doslova v obležení zájemců o kreativní focení

MOST – Od svých třinácti let se fotografování věnuje mostecká fotografka Ing. Renata Prokopová, která spolu s manželem Josefem již rok sídlí ve svém novém fotoateliéru v mostecké Luně. A právě tam se vypravil štáb redakce JV PRESS v rámci pokračování našeho seriálu o zajímavých lidech pro zajímavé lidi. 

A víte, jak vlastně vznikl název ReNi creative? Jde o spojení jména Renata a Nikon, se kterým mostecká fotografka nejraději pořizuje své snímky. Manželé Prokopovi mají za sebou stovky tisíc fotek i video sekvencí nejen z nejrůznějších oslav, ale i ze svateb, narozenin nebo významných společenských a firemních akcí.

Všude tam totiž můžete Renatu a Josefa potkat při focení nebo natáčení. Při jednom z focení v mosteckém ateliéru nechyběla ani naše kamera, která zastihla Renatu Prokopovou při práci na focení tabla pro mostecké studenty.

Více informací a zajímavosti o údělu fotografa se můžete dozvědět v následující videoreportáži… 

Videoreportáž připravili: Honza Vraný a Matyáš Huyer/JV PRESS

Pokud Vás zaujala práce Renaty Prokopové a máte zájem nechat se od ní vyfotit, pak jedině doporučujeme. Bližší informace o mosteckém fotoateliéru společnosti ReNi creative naleznete také ZDE. ReNi creative má rovněž svůj Facebookový profil ZDE včetně fotokoutku WhiteBox.

FOTOGALERIE: ReNi v akci… 

Autor: Honza Vraný
Foto: archiv ReNi

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz