Kultura Pomáháme Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

POZVÁNKA: Jak obnovit ztracenou rovnováhu a najít sám/sama sebe? O tom bude zajímavá přednáška v Bílině

BÍLINA – Komunitní centrum Bílina pořádá zajímavou přednášku Dr. Mgr. Zuzky Nemčíkové pod názvem Jak obnovit ztracenou rovnováhu a najít sám/sama sebe. Akce se uskuteční v úterý 20. listopadu od 16.30 hodin. Informuje o tom Lada Novotná z Chráněné dílny. Vstup je zdarma.

Přednáška bude o přijetí složitých životních situací, které nám život přináší, včetně praktických návodů, jak obnovit ztracenou rovnováhu a psychickou pohodu. Dozvíte se o spojitosti psychiky s děním v našem organismu. Dr. Nemčíková představí svůj model M – P – S  a svoji vychytávku „Smetákovou terapii“, která však vůbec nesouvisí s úklidem. Dr. Mgr. Zuzka Nemčíková, je bývalou vojskovou psycholožkou.

Dnes je součástí pracovního týmu Revenium jako psycholožka/konzultantka. Ve volném čase běhá a pětkrát již získala v amatérských závodech RunTour titul Zlatý Master. Byla jednou z tváří projektu Srdcerváči 2017. Má za sebou několik vlastních „zkušeností“ s rakovinou, přesto zůstává životní optimistkou. Její krédo „Nezáleží na situaci jako takové, ale na našem postoji k ní!“

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář