Auto-Moto Doprava Krimi Složky IZS Středočeský YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: Policisté naléhavě hledají řidiče modré dodávky, který byl svědkem vážné dopravní nehody v Králově Dvoře

BEROUNSKO – Berounští dopravní policisté naléhavě hledají řidiče modré dodávky, který byl svědkem vážné dopravní nehody, při které byla sražena chodkyně.

Ta dne 19. 11. 2018 v 08:50 hodin stála na vyznačeném přechodu pro chodce v Králově Dvoře, v ulici Na knížecí. Poté co se rozhodla přejít na druhou stranu vozovky, projelo jedno vozidlo z její levé strany a žena se vydala přecházet. Z pravé strany přijížděl řidič v modré dodávce, který pokračoval v jízdě a před přechodem nezastavil. V ten okamžik byla již žena zhruba v polovině přechodu pro chodce, zazmatkovala, neboť se bála, že jí tento řidič srazí, náhle se obrátila a chtěla se vrátit zpět. Nevšimla si však, že z pravé strany již přijíždí další vozidlo, jehož řidička netušila, že dojde ze strany chodkyně ke zpětnému vrácení se na začátek přechodu a došlo k jejímu sražení.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=P-0CZ6fmUpA

Řicička, která chodkyni srazila, okamžitě na místě zastavila a přivolala záchrannou službu společně s dalším řidičem vozidla, který jel jako druhé vozidlo za ženou, která chodkyni srazila.

Polcisté nyní žádají řidiče modré dodávky, který přijížděl ve směru od Berouna, aby se policistům ozval na tel. 602 474 382, neboť je v tomto případě důležitým svědkem. Rovněž žádáme kohokoliv, kdo by měl k modré dodávce jakýkoliv poznatek, aby jej policistům předal.

Autor: por. Bc. Marcela Pučelíková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO: Policisté naléhavě hledají řidiče modré dodávky, který byl svědkem vážné dopravní nehody v Králově Dvoře

Napsat komentář