Sport Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AUDIO SPOT: V Děčíně startuje Celorepubliková nepostupová taneční soutěž pro kategorie tanec a mažoretkové formace

DĚČÍN – Celorepubliková nepostupová dvoudenní taneční soutěž pro kategorie tanec a mažoretkové formace startuje dnes v Děčíně – DANCE DĚČÍN 2019. Dvoudenní pořádá Dům dětí a mládeže Děčín za podpory Ústeckého kraje a Statutárního města Děčín.

V hale Armex Sportcentrum Děčín dnes na parketách vystoupí na 1 450 tanečníků. Začátek je v 10.00 hodin a akce potrvá po celý den. Dnes se můžete těšit na tanec, zítra na stejném místě pak na mažoretky… Obě akce startují vždy v deset hodin.

DANCE DĚČÍN 2019: hlavními partnery jsou: JAKUB ELEXMAYER – velkoobchod elektromateriálu se sídlem v areálu ARMEX DĚČÍN – Folknářská ulice, stavební firma SLADRO s.r.o. DĚČÍN a ARMEX SPORTCENTRUM – kde se právě nacházíme.

DANCE DĚČÍN 2019: partnery jsou: WESTRANS DĚČÍN s.r.o – mezinárodní zasilatelství, KVĚTINY JINDŘIŠKA DĚČÍN, PRO-REKLAMA Benešov nad Ploučnicí, INTERPAP-OFFICE es-er-ó DĚČÍN : kompletní servis v oblasti kancelářských potřeb , RYDVAL akciová společnost – stavba a pronájem lešení a MARTIN SLÁNSKÝ.

DANCE DĚČÍN 2019: Mediálními partnery jsou: Tisková a mediální agentura JV PRESS – informace od A do ZET a profesionální studio s dlouholetou tradicí v oblasti audio a video produkce a komplexní reklamy PONTERECORDS Most .

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AUDIO SPOT: V Děčíně startuje Celorepubliková nepostupová taneční soutěž pro kategorie tanec a mažoretkové formace

Napsat komentář