Cestování Doprava HZS Krimi Plzeňský Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Střet dvou osobních vozidel si vyžádal dvousettisícovou škodu

DOMAŽLICE – Řidič při průjezdu levotočivé zatáčky přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem. Škoda na vozidlech byla vyčíslena na 200 tisíc korun. 

  Dne 4. srpna 2019 v 15:30 hodin došlo na silnici 1. třídy číslo 22 u Smolovského rybníku k dopravní nehodě. Čtyřiadvacetiletý řidič jel se svým vozidlem Fiat Stilo ve směru od obce Domažlice na obec Kout na Šumavě a při průjezdu levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost svého vozidla svým schopnostem, vlastnostem vozidla, povětrnostním podmínkám a jiným okolnostem, které je možno předvídat. Přejel do protisměru, kde se čelně střetl s osobním automobilem Peugeot 5008, které ve směru od obce Kout na Šumavě na obec Domažlice řídil pětadvacetiletý řidič.

 Při dopravní nehodě došlo ke zranění obou řidičů a ke zranění obou spolujezdkyň z vozidla Peugeot. S oběma řidiči byla na místě provedena dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem. Na osobním automobilu Peugeot 5008 byla škoda vyčíslena na 150 tisíc korun, na osobním automobilu Fiat Stilo na 50 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Autor : por. Mgr. Dagmar Brožová

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

One Reply to “Střet dvou osobních vozidel si vyžádal dvousettisícovou škodu

  1. Pingback: Hotel in Latvia

Napsat komentář