Dobrovolnictví Finance Kultura Pomáháme Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Dobrovolní záchranáři z Ústí nad Labem se opět zapojují do projektu Krabice od bot a obdarují děti dárečky na Vánoce

ÚSTÍ NAD LABEM – Projekt Krabice od bot je určena pro děti a mládež do 17 let, kteří na Vánoce moc jiných dárků nedostávají. Sbírka má podtitul Děti darují dětem a nejčastějšími dárci jsou děti, které s rodiči připraví dárky, které chtějí jinému dítěti věnovat.

Jedná se již o 10. ročník a sbírka bude probíhat od 23. 11. – 6. 12. 2020. Akademie dobrovolných záchranářů ČR, z. s. se již druhým rokem zapojuje do tohoto projektu. Nejen že se snaží obdarovat děti dárečky, ale také zajišťuje jedno z mnoha sběrných míst.

Letos se dárečky vybírají pro Klokánek Ústí nad Labem. A co by si děti přály? Hračky udělají radost každému, pro větší slečny třeba kosmetiku a drogerii, pro větší chlapce nějaké sportovní náčiní nebo elektroniku. Vaše ratolesti Vám jistě také poradí, co by dětem udělalo radost. Z hygienických důvodů Klokánek nepřijímá plyšáky a díky štědrosti Vás všech mají i dostatek oblečení.

Budeme moc rádi, když se Vy všichni s námi zapojíte opět do tohoto projektu a uděláme dětem krásné Vánoce. Naše sběrné místo se nachází na adrese – Picassova 549, 403 31, Ústí nad Labem. Kontakt na naší koordinátorku projektu Moniku Lehečkovou mobil: 722 701 838.

Veškeré informace a zajímavosti naleznete na oficiálních stránkách projektu – https://www.krabiceodbot.cz/.

Autor: redakce
Zdroj: Akademie dobrovolných záchranářů ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář