Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME TRAGÉDII: Tragická železniční nehoda ve Valašském Meziříčí má už druhou oběť! Zemřel totiž i druhý ze sražených chlapců

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Včerejší tragická železniční nehoda ve Valašském Meziříčí má už druhou oběť! Zemřel totiž i druhý ze sražených chlapců, který byl včera v podvečer v kritickém stavu převezen do nemocnice.

O tragické železniční nehodě poblíž přejezdu ve Valašském Meziříčí jsme informovali již včera večer, kdy došlo k obrovské tragédii. Osobní vlak tam srazil dvě děti! Železniční nehoda má fatální následky. Jeden z chlapců utrpěl devastující závažná zranění neslučitelná se životem, druhý byl pak v kritickém stavu transportován letecky do nemocnice. Tam bohužel dnes nad ránem zemřel.

Vzhledem k věku obětí železničního neštěstí policisté pouze potvrdili, že projíždějící vlak srazil dvě nezletilé osoby v kolejišti. Žádné bližší informace kriminalisté neupřesnili.

U tragédie zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému včetně drážních hasičů. Okolnosti tragédie i nadále vyšetřují policisté a Drážní inspekce.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz