HZS Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Nezaradené Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Sbor dobrovolných hasičů Sport Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zahraničí Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

Dnes oficiálně začíná mezinárodní hasičská olympiáda CTIF ve slovinském Celje

ČESKO / SLOVINSKO – Dnes oficiálně začíná mezinárodní hasičská olympiáda CTIF ve slovinském Celje. Českou republiku zde budou reprezentovat družstva ve všech kategoriích.

Největší pozornost bude upřena na požární sport v kategorii mužů, která je rozdělena na profesionální a dobrovolné hasiče. Jak reprezentace HZS ČR, tak výběr SH ČMS si dávají ty nejvyšší cíle a pokusí se zaútočit na mistrovské tituly mezi jednotlivci i v celkovém hodnocení družstev.

Do soutěže v klasických disciplínách CTIF se přihlásilo 126 družstev. Mezi nimi bude v kategorii profesionálních hasičů obhajovat prvenství družstvo HZS Královéhradeckého kraje.

Klasifikace družstev tradičních disciplín CTIF (dospělí) probíhala v sezóně 2020-2021. Právo reprezentovat Českou republiku si vybojovalo celkem 13 družstev.

Ve fotogalerii přinášíme několik záběrů z prvních dvou dní, kdy probíhaly tréninky jednotlivých disciplín.

Do textu.png

Našim sportovcům přišel včera popřát hodně štěstí i generální ředitel HZS ČR genpor. Vladimír Vlček, který se dnes v Celje účastní Schromáždění delegátů CTIF.

Do textu.png

 

https://ctif2022.com/en/

PROGRAM CELJE 2022

Autor: Karel Švéda

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz