HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

Při požáru bytu ve Vizovicích na Zlínsku zemřel muž! Čtyři lidé byli evakuováni z domu

VIZOVICE – Co pro nás znamená v dnešní době z komunikace vylučované slovo smrt? Slovo zatracované a nevhodné, které i když je zcela přirozenou součástí života, v realitě vnáší smutek a žal do srdcí pozůstalých a přátel.

„Při naší práci se hlavně setkáváme s tragickým úmrtím. A to není přirozené. Proto to tolik bolí, protože člověk na tragické úmrtí není připraven,“ říkají hasiči Zlínského kraje.

K takové události došlo včera večer ve Vizovicích na ulici Štěpská, kde hořelo v bytové jednotce na úrovni 4. patra bytového domu a kdy při požáru došlo k úmrtí muže. Hlášení o požáru jsme přijali včera v 18.00 hodin. Požární poplach byl vyhlášen třem jednotkám hasičů.

Na místě byla jako první místní dobrovolná jednotka. V dýchací technice provedla průzkum a násilné otevření dveří. 4 obyvatelé z bytů nad hořícím bytem byli evakuováni z domu. Venku byl přistaven dopravní automobil místní dobrovolné jednotky, kde byl evakuovaným poskytnut dočasný azyl.

Na místo události se dostavil řídicí důstojník HZS pro územní odbor Zlín, který později přejel k požáru rodinného domu v Poteči. Silně zakouřené prostory byly nuceně odvětrány přetlakovým ventilátorem. Příčina požáru zůstává ve společném šetření hasičů a Policie České republiky.

Škoda způsobená požárem byla určena v předběžné výši 300 tisíc korun.

U požáru zasahovala profesionální jednotka z centrální požární stanice Zlín a dobrovolné jednotky města Vizovice a obce Zádveřice-Raková.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(RŽ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “Při požáru bytu ve Vizovicích na Zlínsku zemřel muž! Čtyři lidé byli evakuováni z domu

  1. Pingback: Douceur Beauty
  2. Pingback: blote tieten

Comments are closed.