Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Královehradecký Krimi Nezaradené Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda tragická nehoda Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Tragická nehoda při které zemřel jeden člověk uzavřela silniční tah u Ohavče na Jičínsku

OHAVEČ – Profesionální hasiči z Jičína a dobrovolná jednotka ze Sobotky byli přivoláni k vážné dopravní nehodě, která se stala v pátek dopoledne na silnici č. 16 u obce Ohaveč na Jičínsku.

Došlo zde ke střetu dvou nákladních vozidel a jednoho osobního. Jeden nákladní vůz a osobní automobil skončily mimo komunikaci, druhý náklaďák zůstal stát na silnici. V osobním voze cestovali dva lidé, jeden člověk na místě zemřel, druhého museli hasiči vyprostit a předali jej do péče ZZS. Zdravotnická posádka se postarala i o zraněného řidiče jednoho nákladního vozu, v druhém náklaďáku nikdo zraněn nebyl.

Hasiči zabezpečovali místo události, zajistili havarovaná vozidla a likvidovali únik pohonných hmot. Ještě odpoledne byli jičínští hasiči stále na místě a odstraňovali následky střetu. Po došetření ze strany PČR zajistila jednotka i vyproštění zemřelé osoby. Okolnosti dopravní nehody vyšetřuje Policie ČR.

Autor: Martina Götzová, tisková mluvčí