Kultura Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Chystáte se na dva hasičské plesy do Dobroměřic? Únorový je již zcela vyprodaný

DOBROMĚŘICE – Dobrovolní hasiči z Dobroměřic na Lounsku se začátkem roku 2018 rozhodují pro poněkud netradiční pojetí hasičské zábavy. Uspořádají totiž, pro velký zájem z předešlých let, hned dva hasičské plesy. Redakce JV PRESS je mediálním partnerem obou plesů.

První ples se uskuteční 17. února 2018, na kterém v Kulturním domě Dobroměřice zahraje kapela REFLEX. V průběhu večera pak vystoupí SOPTÍCI Dobroměřice, PoleSpirit – umělecký tanec u tyče. Návštěvníky i letos čeká bohatá tombola a další překvapení.

„Je nám velikou ctí vám oznámit, že únorový ples je již zcela vyprodaný. Kdo by měl i přesto zájem nás navštívit, tak máte možnost 14.dubna na historický druhý ples pořádaný SDH DOBROMĚŘICE v jedné sezóně. Ale i na ten už lístky také rychle mizí, tak neváhejte,“ vzkazuje dobrovolný hasič Jiří Sailer.

Druhý Hasičský ples pak Sbor dobrovolných hasičů Dobroměřice chystá na 14. dubna 2018. Vstupné na oba plesy, které začínají od 20.00 hodin je 200 korun na osobu a předprodej vstupenek je již zahájen u Jiřího Sailera, bližší informace k plesům pak na mobilním telefonu +420 606 244 635.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář