Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

DRAMA: Dvaadvacetiletý násilník se měl pokusit brutálně v Děčíně znásilnit nezletilou dívku! Pachatele dopadl krátce po skutku náhodný svědek

DĚČÍN – Vyšetřovatel děčínské kriminálky obvinil teprve dvaadvacetietého mladíka z pokusu zvláště závažného zločinu znásilnění, kterého se dopustil na nezletilé dívce v Děčíně. Potvrdila to mluvčí krajské policie Alena Bartošová s tím, že policisté budou zítra podávat podnět s návrhem na vzetí do vazby.

Vzhledem k věku poškozené dívky ale policisté nebudou poskytovat žádné bližší informace a ani to jestli dívka utrpěla zranění či nikoliv. Přesto dívka měla skončit v nemocnici.

O závažném mravnostním deliktu se policisté dozvěděli od náhodného svědka, který krátce po incidentu mladého násilníka, který díku měl brutálně znásilnit, zadržel a následně předal přivolaným policistům.

Ke skutku došlo údajně poblíž děčínské sportovní haly v podvečerních hodinách. Podle zjištění redakce se pokusu brutálně znásilnit čtrnáctiletou dívku měl dvaadvacetiletý Rom, který dítě surově natlačil na zeď a snažil se o tělesný kontakt! V tom mu ale zabránil pohotový náhodný svědek incidentu. Ten také zadržel pachatele a přivolal policisty.

Zjišťujeme bližší informace k tomuto zvláště závažnému zločinu znásilnění na neplnoleté dívce…

Autor: Honza Vraný
a Lukáš Ondroušek

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář