Doprava Krimi Plzeňský Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Řidička nedala přednost protijedoucímu vozidlu a bočně do něj narazila

LOUČIM – Dnes 8. března 2019 v 01:40 hodin došlo na silnici I. třídy č. 22 mezi obcí Hluboká a obcí Loučim v prostoru železničního mostu k dopravní nehodě.

Dvaačtyřicetiletá řidička osobního automobilu tovární značky Mercedes-Benz jedoucí ve směru od obce Loučim na obec Hluboká v prostoru před železničním mostem nerespektovala svislou dopravní značku Přednost protijedoucích vozidel, vjela mírně do protisměru a následně bočně narazila do protijedoucího osobního automobilu tovární značky Bentley Continental, které řídil čtyřiačtyřicetiletý řidič.

. Po střetu byl osobní automobil Bentley Continental odražen vpravo za pravou krajnici, kde narazil do zdi železničního mostu a následně narazil do dopravního zařízení Žluté a černé pruhy. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Požití alkoholických nápojů bylo u obou účastníků dopravní nehody vyloučeno provedenými dechovými zkouškami.

 Škoda na osobním automobilu Mercedes-Benz byla vyčíslena na 20 tisíc korun, na osobním automobilu Bentley Continental vznikla škoda ve výši 500 tisíc korun, na dopravním zařízení Žluté a černé pruhy pak vznikla desetitisícová škoda. Dopravní nehodu dále vyšetřují policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Autor : por. Mgr. Dagmar Brožová

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

Napsat komentář