Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté od noci intenzívně hledají 13letého Dominika, který v noci odešel ze stanu v kempu Vyžlovka

KOLÍNSKO – Policisté od noci intenzívně hledají 13letého Dominika, který v noci odešel ze stanu v kempu Vyžlovka, kde je s otcem a dalšími známými na dovolené. Trpí poruchou ADHD, na sobě má bílé tričko, černé kraťasy. Uvidíte-li ho někde, dejte vědět na tísňovou linku 158.

AKTUALIZUJEME: Policisté odvolali pátrání po 13letém chlapci! Vrátil se zpět do kempu na Kolínsku, odkud večer odešel

 

Policisté od noci pátrají po 13letém Dominikovi, jehož pohřešování oznámil v pondělí kolem půl jedné v noci jeho otec. Dominik spolu s ním a dalšími známými a dětmi tráví dovolenou v kempu Vyžlovka na Kolínsku, kam dorazili během neděle.

Podle posledních informací měl Dominik bezdůvodně, zřejmě mezi desátou a jedenáctou hodinou večer, odejít ze stanu. Následně se ho otec a další lidé snažili najít. Po dvou hodinách neúspěšného hledání se obrátili na policisty.

Po chlapci celou noc pátraly desítky policistů, hasiči a rovněž vrtulník Letecké služby PČR. Chlapec měl mít na sobě bílé tričko, černé kraťasy, s sebou by měl mít i peněženku. Podle informací od otce trpí chlapec poruchou ADHD. Pokud chlapce uvidíte, volejte, prosíme, policistům na linku 158.

Podrobný popis

Krátký popis: – vysoký 13 – 140 cm
– krátké hnědé vlasy krátce střižené
– nosí dioptrické brýle
– na sobě bílé tričko
– černé kraťasy

 

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz